Home

Hartelijk welkom op mijn site!

Mijn naam is Ilonka Seriese en zingen is mijn grote passie! Ik geef les in de stijlen pop/rock/musical aan beginnende en gevorderde zangers. Voor mijn Zangschool organiseer regelmatig leuke events/optredens om podiumervaring op te kunnen doen en een goede focus te hebben in de lessen. Je kunt alle informatie hierover vinden op mijn site, heb je vragen mail me gerust. Bedankt voor je bezoek, hoop je snel te zien in de les!  

In de popmuziek bestaat geen klankideaal: ik vind dat het juist gaat om de eigenheid van de stem. In het vrij laten klinken van je stem in combinatie met het leren toepassen van verschillende zangtechnieken zal je er achter komen dat er veel meer mogelijk is dan dat je in eerste instantie had gedacht. Hoe wil jij klinken?

Om een voorproefje te geven hoe één stem in staat is om verschillende stijlen te zingen, en het verschil in het gebruik van de technieken duidelijk te maken, heb ik een kleine compilatie gemaakt van zelf ingezongen stukjes in de stijl van: Anastacia, Beyoncé, Within Temptation en Eva Cassidy. (Klik op de pijl van de geluidsspeler voor het fragment.)

Als u deze tekst leest, werkt de mp3 speler niet in uw browser... excuus

 

 


 


Volgende pagina: Nieuwsblog