Nieuws

Dec 12, 2016

Popconcert in KerstsfeerBeste allemaal,


Voor de tweede 2e maal organiseer ik zaterdag 17 december een “Popconcert in Kerstsfeer” in samen werking met het Leiderdorpse popkoor Heart & Soul dat onder de bezielende leiding staat van Normen Ebicilio. In 2014 hebben we een soortgelijk concert met elkaar gegeven en dat was een zeer geslaagde avond.

De locatie is opnieuw de sfeervolle Bernarduskerk aan de Rijndijk 106 in Hazerswoude-Rijndijk (de Scheepjeskerk). Ook dit keer brengen wij een veelzijdig en verrassend programma van aansprekende songs van verschillende artiesten zoals o.a. Sarah McLachlan, Christina Perri, Krezip, Dotan, Earth Wind and Fire.

Zanggroep Inspiratie uit Hoogmade treedt op met een Kerst-recital en het concertthema “Ik wens je genoeg” geschreven door Monique Tichler zal in verhaalvorm te horen zijn deze avond.

Ik vind het ook heel leuk om erbij te vermelden dat er verschillende volwassen solisten, duo’s en ensembles voor u zullen optreden maar ook 4 jonge solisten in de leeftijd van 13, 14 en 16 jaar.

Met het popkoor en mijn zangers laten we ook een gezamenlijk nummer aan u horen, het mooie meerstemmige I found van Amber Run.

De avond wordt feestelijk afgesloten met een traditionele Christmas Sing Along met alle zangers en natuurlijk het publiek.

De muzikanten die ons live begeleiden deze avond zijn de pianisten: Floor en Pieter Hiemsta, Rik Tonino en gitarist Henk Karel.

Kaarten zijn op de avond zelf aan de deur te koop of via dit emailadres: zingen.isleuk@gmail.com te bestellen à € 6,50, kinderen tot 12 jaar € 2,50. Vanwege de verwachte drukte adviseer ik kaarten vooraf te bestellen.

Aanvang concert:19.00 uur, de deuren zijn open vanaf 18.30 uur.

Het wordt een avond die u niet mag missen, u bent van harte welkom!

Met muzikale groet,
Ilonka Seriese

 


Volgende pagina: Home